Świeca do masażu Miłość

4 SZPAKI

50,00 zł

Opis

Świeca do masażu Miłość 

4 Szpaki 

Poznaj swoją nową Miłość. Świecę Miłość. Produkt zmyślny i zmysłowy, bo w założeniu pełniący podwójną funkcję - typowej świecy aromatycznej oraz olejku do masażu. Wystarczy zapalić knot i odczekać kilka minut aż wosk na powierzchni się rozpuści. Powstały w ten sposób olejek można wylać na dłoń i delikatnie wmasować w skórę całego ciała - jest ciepły, balsamiczny, miękko się rozprowadza i optymalnie wchłania. 

Niezależnie od tego czy użyjesz Miłości solo, czy w towarzystwie - rozgrzeje, zrelaksuje, odpręży. 

Skład: wosk sojowy, olej awokado, olejek eteryczny grejpfrutowy, olejek eteryczny paczuli, olejek eteryczny ylang ylang.

Ingredients/INCI: Hydrogenated Soybean Oil, Persea Gratissima Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Cananga Odorata Leaf Oil, Benzyl Alcohol*, Citronellol*, Eugenol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*.

* składowe naturalnych olejków eterycznych

Sposób użycia:

Zapal świecę, a następnie odczekaj aż wosk rozpuści się na powierzchni. Ciepły (ale nie gorący!) wosk w olejkowej postaci wylej na dłoń i delikatnie wmasuj w skórę całego ciała. Produkt może również pełnić rolę tradycyjnej świecy zapachowej.

Podczas pierwszego palenia świecy pozwól, żeby wosk rozpuścił się równomiernie do krawędzi szkła - dzięki temu unikniesz późniejszego "tunelowania" świecy. Warto pamiętać, że knot świecy powinien być zawsze przycięty na ok. 0,5 cm, ponieważ zbyt długi knot może sprawić, że świeca będzie nadmiernie dymić. Najlepiej palić ją od ok. 30 minut do maksymalnie 3-4 godzin. Nadmierne, długotrwałe palenie może skracać jej żywotność i powodować nadmierne przegrzanie wosku.

Dostawa i płatność

W celu ustalenia czasu realizacji zamówienia prosimy o kontakt bezpośrednio ze sklepem.

Inne przedmioty projektanta: 4 SZPAKI

zobacz wszystkie

zamknij Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).